Практикуми

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7523

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Технологічне обладнання галузі : практикум
    (2008) Прохоров, Олександр Миколайович; Таран, Віталій Михайлович; Петрікей, Руслан Володимирович
    Підготовка студентів до виробничо-технічної, проектно-конструкторської й наукової діяльності, яка пов'язана з експлуатуванням і обслуговуванням машин, використання знань отриманих при вивченні фундаментальних і загально професійних дисциплін для рішення інженерних задач. Preparing students for industrial design, design research and activities related to the exploitation and maintenance of machines, using the knowledge obtained in the study of fundamental and general professional disciplines to solve engineering problems.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія цукристих речовин
    (2007) Купчик, Михайло Петрович; Рева, Леонід Павлович; Штангеєва, Надія Іванівна; Чернявська, Людмила Іванівна; Ліпєц, Антон Адамович; Хомічак, Любомир Михайлович; Герасименко, Олексій Антонович; Хвалковський, Т. П.; Клименко, Лариса Степанівна; Скорик, Костянтин Дмитрович; Логвін, Володимир Матвійович; Олянська, Світлана Пантелеймонівна; Петриченко, Ігор Борисович; Виговський, Валерій Юрійович; Лагода, Володимир Андрійович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Ничик, Оксана Василівна
    Викладено сучасні методики аналізів сировини, напівпродуктів, готової продукції, відходів і побічних продуктів цукрового виробництва, арбітражні методи, вимоги державних стандартів України і Міжнародної комісії з єдиних методів досліджень в цукровій промисловості (ІСUMSA); методики встановлення та контролю оптимального технологічного режиму в процесі перероблення цукрових буряків різної якості, визначення та розшифровки втрат бурякомаси та цукрози під час зберігання та перероблення коренеплодів цукрових буряків. Наведено приклади розрахунків, статистичне оброблення результатів вимірювань в технологічних процесах, запитання для самоперевірки. Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, докторантів та фахівців галузі. Presents modern methods of analysis of raw materials, semi-finished and finished products, waste and by-products of sugar production, arbitration methods, requirements of state standards of Ukraine and the International Commission for the common research methods in the sugar industry (ISUMSA), techniques for establishing and monitoring the optimal process conditions in the processing of sugar beet of different quality, definition and interpretation of losses sveklomassy and sucrose in the storage and processing of sugar beet. Examples of calculations, statistical analysis of measurements in process, the questions to check. For university students, graduate students, doctoral students and industry professionals.