root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Навчально-методичні матеріали
Методичні рекомендації та програми
Переглянути за ключовими словами
Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Перейти
Або введіть перші символи:
Усі результати перегляду
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів 1-2 курсів спеціальності 6.051701 «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»
(
2010
)
Кохан, Олена Миколаївна
;
Михайлова, Неля Олексіївна
;
Юрчук, Людмила Володимирівна
Показати більше
Методичні вказівки спрямовані на ознайомлення з лексикою, пов’язаною з технологіями виробництва харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.
Показати більше