Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Програма переддипломної практики(2012) Носенко, Тамара Тихонівна; Бахмач, Володимир ОлександровичЗавданням практики є підготовка студентів до написання диплому. Під час проходження практики студент вивчає структуру та організацію підприємства, призначення його окремих підрозділів, основних та допоміжних цехів; знайомиться з основними техніко-економічними показниками роботи підприємств оліє-жирової та парфумерно-косметичної промисловості; вивчає суть та режими основних технологічних операцій отримання та переробки жирів, виробництва парфумерно-косметичної продукції; набуває навичок застосування нормативної документації для оцінювання якості сировини та готової продукції; вивчає структуру та рівень технічної експлуатації основного технологічного та допоміжного обладнання; знайомиться із використанням контрольно-вимірювальної апаратури; вивчає питання охорони праці, виробничої санітарії, техніки безпеки на підприємствах олійно-жирової галузі; знайомиться з питаннями екології навколишнього середовища. The objective of the practice is to prepare students to write diploma. During the internship, students learn the structure and organization of enterprises, the appointment of its individual units, main and auxiliary workshops, met with key technical and economic performance of companies with oil and fat and perfume and cosmetics industry, examines the nature and modes of the basic technological operations receiving and processing of fats production of perfume and cosmetic products, are skillful application documentation to assess the quality of raw materials and finished products, studying the structure and level of maintenance of the main technological and auxiliary equipment, familiar with the use of test equipment, examines issues of labor protection, occupational health, safety the business oil and fat industry, familiar with the environmental issues of the environment.