root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Навчально-методичні матеріали
Методичні рекомендації та програми
Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Крупська, Т. М.
1
search.filters.author.Мостенська, Тетяна Леонідівна
1
search.filters.author.Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
1
search.filters.author.Сичевський, Микола Петрович
Ключові слова
search.filters.subject.price
1
search.filters.subject.articles costs
1
search.filters.subject.cost elements
1
search.filters.subject.yield
1
search.filters.subject.елементи витрат
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2008
1
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.price
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Розрахунок собівартості продукції на підприємствах хлібопекарної промисловості» для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання
(
2008
)
Мостенська, Тетяна Леонідівна
;
Сичевський, Микола Петрович
;
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
;
Крупська, Т. М.
Показати більше
Наведені особливості розрахунку витрат при виробництві продукції на підприємствах хлібопекарської (кондитерської, макаронної) галузі.
Показати більше