Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Рецептура композиції напівфабрикату дрібно шматкового охолодженого з м’яса дикого кабана (Патент на корисну модель № 97557)(2015) Пешук, Людмила Василівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна МиколаївнаОсновною задачею корисної моделі є розроблення композиції напівфабрикату дрібношматкового охолодженого з м'яса дикого кабана з метою розширення асортименту та використання нетрадиційної м'ясної сировини. The main objective is to develop useful models compositions semi dribnoshmatkovoho chilled meat of wild boar to expand the assortment and the use of alternative raw meat.Документ Спосіб виробництва делікатесного м'ясного продукту (Патент на корисну модель № 86092)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Штик, Ірина Іванівна; Дидюк, Олена Юріївна; Іванова, Тетяна МиколаївнаСпосіб виробництва делікатесного м'ясного продукту включає підготовку сировини. Сировиною є жиловане м'ясо диких тварин. Формування виробу проводять із жилованого м'яса вручну, на філейному м'язі роблять три поздовжні надрізи, закладаючи у утворені отвори смужки яловичини, огорнені шпиком. Маринування проводять при співвідношенні м'ясо : маринад 1:1 - 1:1,1 протягом 24-27 годин із використанням маринаду, до складу якого входить 18-25 % термічно обробленого соку чи пюре ківі. Охолоджують готові вироби. A method for making a special meat product includes preparing raw material. Trimmed meat of wild animals is the raw material. Forming of the product is carried out of the trimmed meat by hand, on a loin muscle three longitudinal cuts are made, putting beef strips wrapped by lard into the formed openings. Marinating is carried out at a ratio of meat : marinade of 1:1 - 1:1.1 in the course of 24-27 hours using a marinade, the composition of which comprises 18-25 % of thermally treated kiwi juice or puree. The ready products are cooled.