Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель № 97224)
    (2015) Пасічний, Василь Миколайович; Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія Василівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
    Корисна модель належить до м'ясної промисловості і може бути застосована на м'ясокомбінатах та інших підприємствах харчової промисловості різних форм власності, які виготовляють ковбасні вироби. В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення рецептури ковбас при використанні додаткових джерел білка рослинного походження за рахунок регіональних білкових ресурсів нетрадиційної сировини, яка забезпечувала б одержання нових виробів із збалансованим складом поживних речовин. The utility model belongs to the meat industry and can be used at meat plants and other food industry enterprises of various forms of ownership that produce sausages. The utility model is based on the task of improving the recipe of sausages using additional sources of vegetable protein due to regional protein resources of non-traditional raw materials, which would provide new products with a balanced composition of nutrients.
  • Ескіз
    Документ
    Купати “Курячі” (Патент на корисну модель № 80722)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія Василівна
    Купати містять м’ясо куряче, спеції, воду та додатково амарантове борошно. Fried sausages contain chicken meat, spices, water and additionally amaranth flour addition.
  • Ескіз
    Документ
    Січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 66629)
    (2012) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Дунець, Марина Сергіївна; Годунко, Євген Васильович
    Розроблено січений напівфабрикат, що включає куряче м’ясо, сухе молоко, кухонну сіль, хліб пшеничний, цибулю ріпчасту, перець духмяний, сухарі панірувальні та воду, який відрізняється тим, що додатково містить каппа-карагенан 0,3-0,34 %, камідь гуара 0,30-0,33 %, пшеничну клейковину 0,30-0,33 % та суху молочну виворотку 0,9-0,1%.