Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Пельмені «Дієтичні»(Патент на корисну модель № 56280)(2011) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Колеснікова, Олена Євгенівна; Дунець, Марина Сергіївна; Гордієнко, Інна СергіївнаРозроблено пельмені, які містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять рис в кількості 0,63-1,82 % та жиро-білкову емульсію в кількості 1,26-3,78 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork bold, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains rice in quantity 0,63-1,82 % and lipid-protein emulsion in an amount of 1,26-3,78%.Документ Пельмені «Богатирські»(Патент на корисну модель № 55208)(2010) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Басиста, Марина Володимирівна; Дунець, Марина Сергіївна; Гордієнко, Інна СергіївнаРозроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять свіжі моркву 8,0-8,25 % та буряк 2,5-3,0 % та жиробілкову емульсію 3,25-3,75 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork half-bolded, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains fresh carrots 8,0-8,25% beets and 2.5-3.0% and lipid-protein emulsion 3,25-3,75%.