Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною (Патент на корисну модель № 70330)(2012) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Нємчик, Тетяна МихайлівнаСпосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною, який включає підготовку молока, його ультрафільтрацію, резервування молочного концентрату, підігрівання, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження, фасування, заквашування, пакування, маркування, сквашування, охолодження, дозрівання, реалізацію, який відрізняється тим, що перед гомогенізацією в молочний концентрат вносять суміш білкового концентрату та клітковини в кількості 5-10 % до маси молочного концентрату, причому суміш білкового концентрату, отриманого з пермеату його ультрафільтрацією та клітковини в кількості 2-4 % до маси суміші піддають тепловій обробці.Документ Спосіб виробництва сиркового продукту (Патент на корисну модель № 95372)(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена ОлександрівнаСпосіб виробництва сиркового продукту, що включає одержання молочно-білкової основи, її охолодження, внесення наповнювачів та цукру, вимішування, фасування та охолодження, який відрізняється тим, що додатково вноситься яблучний пектин в клітковині в кількості 3,5–5,5 %, який перед внесенням у молочно-білкову основу піддають набуханню у пастеризованій сироватці, взятій у співвідношенні до цієї добавки як 3:1 з наступною тепловою обробкою за температури 93-97 °С із витримкою 4–5 хв та охолодженням до температури 18-22 °С. The method of manufacturing cheese products, including obtaining milk-protein basis, its cool, make filling and sugar, mixing, packaging and cooling, wherein additionally introduced apple pectin fiber in a number of 3,5-5,5%, which before making a protein in milk and subjected basis swelling in pasteurized whey taken in relation to this additive 3: 1, followed by heat treatment at a temperature of 93-97 ° C with exposure 4-5 minutes and cooled to a temperature of 18-22 ° C.Документ Спосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною (Патент на винахід № 99419)(2012) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Нємчик, Тетяна МихайлівнаСпосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною, який включає підготовку молока, його ультрафільтрацію, резервування молочного концентрату, підігрівання, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження, фасування. заквашування, пакування, маркування, сквашування, охолодження, дозрівання, реалізацію, який відрізняється тим, що перед гомогенізацією в молочний концентрат вносять суміш білкового концентрату та клітковини в кількості 5-10% до маси молочного концентрату, причому суміш білкового концентрату, отриманого з ретентату його ультрафільтрацією, та клітковини в кількості 2-4 % до маси суміші піддають тепловій обробці.