Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва (Деклараційний патент на винахід № 59861 A)(2003) Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Бібік, Дмитро Віталійович; Воробйова, Оксана Володимирівна; Чагайда, Андрій ОлеговичСпосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва включає відбір сиропу після третього корпусу випарної установки очищення сиропу, фільтрацію, повернення сиропу для подальшого згущення в четвертий корпус і концентратор випарної установки. При цьому очищення сиропу проводять дефекосатураційним осадом при перемішуванні, фільтрації. Method for purification of syrup of sugar beet production comprises of the syrup extraction after the third housing of the syrup purification evaporation apparatus, with returning the syrup for following condensation to the fourth housing and concentrator of the evaporation apparatus. At that, purification of the syrup is carried out through defecosaturation residue at mixing and filtration.Документ Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва(Патент України на корисну модель № 65439,НУХТ 2011, 2011) Штангеєв, Валерій Остапович; Молодницька, Олена Миколаївна; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Савич, Анатолій Никифорович; Клименко, Лариса СтепанівнаСпосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва, який передбачає обробку хімічним реагентом,адсорбційне очищення, перемішування, фільтрування, який відрізняється тим, що як хімічний реагент використовується полі-гексаметиленгуанідин гідрохлорид у кількості 0,003...0,0075 % до маси продукту, а як адсорбент використовується целюлоза марки ОіасеІ 150-1 у кількості 0,5...1,5 % до маси сухих речовин сиропу. Way to clean the syrup of sugar beet production, which provides processing chemical reagent adsorption purification, mixing, filtering, which differs by the fact that as a chemical reagent used polyhexamethylene guanidine hydrochloride at 0, 003 ... 0, 0075% of the weight of the product, and as an adsorbent is used cellulose brand OіaseІ 150-1 amount of 0.5 ... 1.5% by weight of dry matter of syrup.Документ Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва (Патент на корисну модель № 55119)(2010) Штангеєв, Валерій Остапович; Молодницька, Олена Миколаївна; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Ліпєц, Антон Адамович; Клименко, Лариса СтепанівнаСпосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва, який передбачає обробку хімічним реагентом, адсорбційне очишення, перемішування, фільтрування, який відрізняється тим, що як хімічний реагент використовується полігексаметиленгуанідін гідрохлорид у кількості 0,003…0, 0075% до маси продукту, а як адсорбент використовується активне вугілля у кількості 2,0…2,5% до маси сухих речовин сиропу. Method of purification syrup sugar beet production, which involves processing chemical reagent adsorption ochyshennya, mixing, filtering, characterized by the fact that as a chemical reagent used poliheksametylen--huanidin hydrochloride in an amount of 0.003 ... 0, 0 075% by weight of the product, and used as an adsorbent in the number of active coal 2.0 ... 2.5% by weight of solids syrup.