Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Мафін безглютеновий (Патент на винахід № 107983)
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Омельянченко, Ірина Сергіївна
    Винахід належить до мафіну безглютенового, що містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатор Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію, причому як камедь містить камедь ксантану, як крохмаль містить крохмаль картопляний, додатково містить борошно амарантове, какао-порошок, лецетин. The invention relates to a gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate, both xanthan gum containing gum as starch comprises potato starch, amaranth further comprising flour, cocoa powder, lecithin.
  • Ескіз
    Документ
    Кекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20733)
    (2007) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Запропонована заміна пшеничного борошна гречаним дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of buckwheat flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).
  • Ескіз
    Документ
    Маффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64660)
    (2011) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Мафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е475. Як борошно використане борошно гречане. Додатково мафін містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева. A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Buckwheat meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.