Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 24620)(1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Крапивницька, Ірина ОлексіївнаВинахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отриманні екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад начинки для сухих сніданків відрізняється тим, що додатково використовують пектин при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: цукрова пудра – 48,8; кукурудзяний крохмаль – 5,9-6,9; олія рослинна – 32,2; какао-порошок – 8,8; пектин – 3,0-4,0; емульгатор – 0,3. The invention related to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. A composition of a filling for dry breakfasts differs in that contains a pectin with the following ratio of ingredient, %: sugar powder – 48,8; maize starch – 5,9-6,9; vegetable oil – 32,2; cocoa powder – 8,8; pectin – 3,0-4,0; emulsifier – 0,3.