Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва паштету м'ясного з курячої печінки (Патент на корисну модель № 55318)
    (2010) Пасічний, Василь Миколайович; Жабіна, Олена Валеріївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Вітковська, Юлія Олександрівна
    Розроблено спосіб виробництва паштету м'ясного з курячої печінки передбачає підготовку сировини, подрібнення, соління, приготування фаршу, формування і термічну обробку, який відрізняється тим, що на стадії фаршу використовуються бланшовані куряче м'ясо і печінка, бланшовані куряча і свиняча шкурка у вигляді білкового стабілізатора, сало, смажені морква і цибуля, яйця або жовток курячий, сироватка молочна суха або сухе молоко, гриби бланшовані або відновлений гідратацією грибний порошок, суміш спецій і приправ, композицію харчових добавок на основі гідроколоїдів і регуляторів кислотності, сіль кухонна, бульйон або вода. A method of producing meat pate, chicken liver provides training materials, shredding, salting, cooking meat, forming and heat treatment, characterized in that the stage used blanched minced chicken meat and liver, blanched chicken and pork skin in the form of protein stabilizer, bacon, roasted carrots and onions, egg or chicken egg yolk, milk whey or milk powder blanched mushrooms or restored hydration mushroom powder, a mixture of spices and condiments, food additives composition based on hydrocolloids and controls acidity, salt, broth or water.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м’ясний з грибним порошком (Патент на корисну модель №55319)
    (2010) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Жабіна, Олена Валеріївна; Бутовська, Тетяна Вікторівна
    Розроблено паштет м’ясний з грибним порошком, що містить печінку бланшовану, моркву і цибулю смажену,бульйон, кухонну сіль та спеції який відрізняється тим, що додатково містить сало, м'ясо бланшоване, яйця або яєчний жовток, білковий стабілізатор на основі курячої і свинячої шкури,сироватку молочну, гідратований грибний порошок. A meat pate with mushroom powder containing liver blanched, roasted carrots and onions, broth, table salt and spices wherein further comprising bacon, blanched meat, eggs or egg yolk, protein stabilizer from chicken and pork skins, whey, hydrated mushroom powder.