Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Склад житньо-пшеничного хліба (Патент на винахід № 109351)
    (2015) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, до хлібопекарської її галузі. Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом містить борошно житнє, борошно пшеничне, дріжджі пресовані, сіль, цукор, підкислювач «Аграм темний» та щавнат. The invention relates to the composition of rye-wheat bread containing rye flour, wheat flour, compressed yeast, salt, sugar, and the composition of the prescribed mixture is supplemented with the acidifier "Dark Agram" and spinach dock.