Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва хліба (Деклараційний патент на винахід № 29794)(2000) Ковбаса, Володимир Миколайович; Бондар, Ігор Петрович; Оліфіренко, Вячеслав Миколайович; Кобилінська, Олена ВалеріївнаСпосіб виробництва хліба включає заміс тіста із борошна, екструдованого компонента, сольового розчину, дріжджової суспензії, бродіння, поділ, формування, розстоювання, випікання, який відрізняється тим, що при замісі використовують в якості екструдованого компоненту екструдоване борошно в кількості 5,0-9,0%. The method to make bread includes kneading dough of flour, an extruded compound, a salt solution, a yeast suspension, fermenting, dividing, forming, proofing, baking. While kneading, extruded flour in an amount of 5.0-9.0% is used as the extruded component.