Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб отримання згущених молочних консервів з рослинними екстрактами (патент на винахід № 105723)(2014) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна; Костенко, Ірина Миколаївна; Лучковська, Альона Юріївна; Корольчук, Ірина МиколаївнаВинахід належить до способу отримання згущених молочних консервів з рослинними екстрактами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з цукровим сиропом, охолодження, розфасовку готового продукту, де в процесі згущення до вмісту сухих речовин 72-74 % вносять екстракт липи та м'яти у кількості 2-3 % і сироп шипшини - 2,5-3,5 % від маси готового продукту, з наступним згущенням до вмісту сухих речовин 73-74 %. The invention relates to a process for condensed canned milk with plant extracts, which provides training and thickening pasteurized milk with sugar syrup, cooling and packaging of the finished product, where the condensation process to the dry matter content 72-74% made of lime and mint extract in quantity 2.3% and rosehip syrup - 2.5-3.5% by weight of the finished product, followed by thickening solids content 73-74%.Документ Спосіб одержання згущених молочних консервів з екстрактами лікарських рослин (патент на винахід № 107037)(2014) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна; Костенко, Ірина Миколаївна; Корольчук, Ірина Миколаївна; Лучковська, Альона ЮріївнаВинахід належить до способу одержання згущених молочних консервів з екстрактами лікарських рослин, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з цукровим сиропом до вмісту сухих речовин 69-70 %, внесення екстракту лікарських рослин липи та м'яти у кількості 2,5-3,5 % від маси готового продукту та подальше згущення до вмісту сухих речовин 73-74 %, охолодження, розфасовку готового продукту. The invention relates to a process for the preparation of condensed canned milk with extracts of herbs, which provides training and thickening pasteurized milk with sugar syrup solids content 69-70%, making extracts of herbs lime and mint in an amount of 2.5-3.5 % by weight of the finished product and subsequent condensation to dry matter content 73-74%, cooling and packaging of the finished product.