Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24641)
    (1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Дячук, Олександра Володимирівна; Миронова, Наталія Геннадіївна
    Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отримані екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад сухого сніданку включає гречану крупу, соєве борошно, цукор, відрізняється тим, що використовують гречану крупу і сіль при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: гречана крупа – 43,5; соєве борошно – 50; цукор – 5,5; сіль – 1,0. The invention relates to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. The composition of the dry breakfast contains buckwheat groats, soy flour, sugar, difference in the using of buckwheat groats with the following ratio of ingredient, %: buckwheat groats – 43,5; soy flour – 50; sugar – 5,5; salt – 1,0.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24194)
    (1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Вознюк, Петро Аксентійович; Луцик, Юрій Павлович
    Спосіб виробництва сухого сніданку, який включає змішування харчової сировини на основі злакових культур або гречихи і смакових добавок, екструзію, нанесення добавок, фасування і упакування, який відрізняється тим, що в склад сировини входить горох в кількості 20-40 %, при чому екструзію проводять при температурі 130-145 ºС і тиском 5,5-6,2 МПа. Method for dry breakfast production includes mixing of food raw material based on cereals or buckwheat and flavoring, extrusion, application of additives, pre-packing, packaging, difference in the composition of row materials containing 20-40% of a pea, and extrusion conditions (130-145 ºC, 5,5-6,2 MPa)
  • Ескіз
    Документ
    Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 24620)
    (1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
    Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отриманні екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад начинки для сухих сніданків відрізняється тим, що додатково використовують пектин при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: цукрова пудра – 48,8; кукурудзяний крохмаль – 5,9-6,9; олія рослинна – 32,2; какао-порошок – 8,8; пектин – 3,0-4,0; емульгатор – 0,3. The invention related to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. A composition of a filling for dry breakfasts differs in that contains a pectin with the following ratio of ingredient, %: sugar powder – 48,8; maize starch – 5,9-6,9; vegetable oil – 32,2; cocoa powder – 8,8; pectin – 3,0-4,0; emulsifier – 0,3.