Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва помадної маси на основі глюкози (патент на корисну модель № 143081)
    (2020) Кохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Моренець, Аліна Олександрівна
    Спосіб виробництва помадної маси на основі глюкози, що включає приготування глюкозного сиропу шляхом гідролізу крохмалю або крохмалевмісної сировини, його уварювання із введенням як затравки кристалів глюкози, охолодження, кристалізацію із введенням антикристалізатора та відливання у форми, який відрізняється тим, що приготування глюкозного сиропу здійснюють шляхом підготовки водного розчину глюкози кристалічної та його уварювання із додатковим внесенням патоки крохмальної як антикристалізатора та продуктів переробки ягід, після чого сироп піддають інтенсивному перемішуванню, під час якого відбувається охолодження та кристалізація маси, а потім проводять стадію темперування, на якій до кристалічної маси додають гідратований вологоутримуючий агент та жировий компонент. Даний спосіб виробництва помадної маси на основі глюкози дає можливість одержувати на її основі легкозасвоювані організмом людини помадні цукерки на існуючому кондитерському обладнанні. The method of production of fondant mass based on glucose, which includes the preparation of glucose syrup by hydrolysis of starch or starch-containing raw materials, its boiling with introduction as seeds of glucose crystals, cooling, crystallization with introduction anti-crystallizer and casting into molds, which differs in that the preparation glucose syrup is made by preparing an aqueous solution of crystalline glucose and its boiling with the addition of starch molasses as an anti-crystallizer and products processing of berries, after which the syrup is subjected to intensive mixing, during which cooling and crystallization of the mass takes place, and then a tempering stage is carried out, in which hydrated is added to the crystalline mass moisturizing agent and fat component. This method of production of fondant mass based on glucose makes it possible to obtain fondant candies that are easily absorbed by the human body on the existing confectionery equipment.