Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)(1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Оліфіренко, Вячеслав Миколайович; Баглюк, Сергій Володимирович; Лазаренко, Михайло ВасильовичСпосіб виробництва хліба, включає підготовку сировини з внесенням поліпшуючої добавки, заміс тіста, бродіння, вистоювання, випікання, відрізняється тим, що при підготовці сировини в якості поліпшуючої добавки використовують екструдований пшеничний крохмаль в кількості 0,5-1,5%, а бродіння проводять на протязі 2,5-3,0 год. Method for bread production includes preparation of raw materials with improver additive, dough kneading, fermentation, proofing, baking, difference is than in the preparation of raw materials. Extruded wheat starch is used as food additive in the amount of 0,5-1,5 %, and fermentation is carried out for 2.5-3.0 hours.Документ Спосіб виробництва хліба (Деклараційний патент на винахід № 29794)(2000) Ковбаса, Володимир Миколайович; Бондар, Ігор Петрович; Оліфіренко, Вячеслав Миколайович; Кобилінська, Олена ВалеріївнаСпосіб виробництва хліба включає заміс тіста із борошна, екструдованого компонента, сольового розчину, дріжджової суспензії, бродіння, поділ, формування, розстоювання, випікання, який відрізняється тим, що при замісі використовують в якості екструдованого компоненту екструдоване борошно в кількості 5,0-9,0%. The method to make bread includes kneading dough of flour, an extruded compound, a salt solution, a yeast suspension, fermenting, dividing, forming, proofing, baking. While kneading, extruded flour in an amount of 5.0-9.0% is used as the extruded component.