Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Склад солодковершкової масляної пасти (патент на корисну модель № 112161)(2016) Поліщук, Галина Євгеніївна; Подковко, Оксана Анатоліївна; Яковлева, Світлана РусланівнаСклад солодковершкової масляної пасти містить жирову основу, сухе знежирене молоко, емульгатор. Як жирову основу використовують молочний жир масла вершкового. Як емульгатор застосовують жиророзчинні емульгатори "Естер-А11 та полігліцерол полірицинолеат 03, додатково додають знежирене молоко 1,0 %. Composition Sweet oil contains fatty paste base, skimmed milk powder, emulsifier. As used fat-based fat dairy butter. As used emulsifier soluble emulsifiers "Ester-A11 and polihlitserol polirytsynoleat 03 additionally added 1.0% skim milk.Документ Склад масляної пасти із порошком буряку червоного столового (Патент на корисну модель № 84518)(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана АнатоліївнаРозроблено рецептуру масляної пасти із порошком буряка червоного столового. It was develeped the recipe of butter paste with red beet powder.