Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель № 113395)
    (2017) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович
    Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом заварювання частини кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім заварене борошно змішують з рештою борошна, формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of brewing corn flour fine grinding. Then, brewed flour mixed with the remaining flour molded articles, and dried.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення макаронних виробів (Патент на корисну модель № 113396)
    (2017) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович
    Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом змішування частини екструдованого кукурудзяного борошна та кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of mixing the extruded corn flour and corn flour fine grinding. Then, molded articles, and dried.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель № 101981)
    (2015) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович
    Спосіб виготовлення макаронних виробів включає замішування тіста з кукурудзяного борошна та води, використовуючи "гарячий заміс". При цьому використовується кукурудзяне борошно тонкого помелу, частина кукурудзяного борошна замінюється на картопляний крохмаль. Додатково вноситься яєчний білок в сухому вигляді. Потім формують вироби та сушать. Method of making macaroni products includes kneading dough from corn flour and water, using a "hot batch". It uses corn flour fine grinding; part corn flour is replaced with potato starch. Additionally add egg protein in dry form. Then, molded articles, and dried.