Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель № 113395)
    (2017) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович
    Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом заварювання частини кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім заварене борошно змішують з рештою борошна, формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of brewing corn flour fine grinding. Then, brewed flour mixed with the remaining flour molded articles, and dried.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення макаронних виробів (Патент на корисну модель № 113396)
    (2017) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович
    Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом змішування частини екструдованого кукурудзяного борошна та кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of mixing the extruded corn flour and corn flour fine grinding. Then, molded articles, and dried.