Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель № 113395)(2017) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр ВасильовичСпосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом заварювання частини кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім заварене борошно змішують з рештою борошна, формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of brewing corn flour fine grinding. Then, brewed flour mixed with the remaining flour molded articles, and dried.Документ Спосіб виготовлення макаронних виробів (Патент на корисну модель № 113396)(2017) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр ВасильовичСпосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом змішування частини екструдованого кукурудзяного борошна та кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of mixing the extruded corn flour and corn flour fine grinding. Then, molded articles, and dried.Документ Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель № 101981)(2015) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр ВасильовичСпосіб виготовлення макаронних виробів включає замішування тіста з кукурудзяного борошна та води, використовуючи "гарячий заміс". При цьому використовується кукурудзяне борошно тонкого помелу, частина кукурудзяного борошна замінюється на картопляний крохмаль. Додатково вноситься яєчний білок в сухому вигляді. Потім формують вироби та сушать. Method of making macaroni products includes kneading dough from corn flour and water, using a "hot batch". It uses corn flour fine grinding; part corn flour is replaced with potato starch. Additionally add egg protein in dry form. Then, molded articles, and dried.