Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Комплексний підкислювач «Ефект Плюс» (Патент на винахід № 112913)
    (2016) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Сидоренко, Олена Миколаївна
    Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Ефект Плюс», що містить борошно, кислоту лимонну харчову, солод житній ферментований, суху молочну сироватку, причому як борошно містить пшеничне борошно першого сорту та додатково містить ферментні препарати глюкооксидазу та ксиланазу. The composition of the complex " Efect Plus" powder activated oxide has been obtained, which containing flour, citric acid, fermented malt, dry whey, with flour containing first grade wheat flour and additionally contains enzymes for glucose oxidase and xylanase.
  • Ескіз
    Документ
    Білково-гречаний хліб (Патент на винахід № 104226)
    (2014) Гордієнко, Тетяна Вадимівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
    Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.
  • Ескіз
    Документ
    Білково-вівсяний хліб (Патент на корисну модель №76220)
    (2012) Кривенда, Ірина Олександрівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру білково-вівсяного хліба. Білково-вівсяний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з гарними органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів.
  • Ескіз
    Документ
    Білково-гречаний хліб (Патент на корисну модель №75423)
    (2012) Гордієнко, Тетяна Вадимівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів.Useful model patent. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.