Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва заварного хліба (Патент на корисну модель № 56801)
    (2011) Баран, Юлія Леонідівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Патент на корисну модель. Запропоновано спосіб виробництва заварного хліба, який складається зі стадії приготування заварки, закваски та приготування тіста. Використання біологічно-активної закваски у кількості 4-5 % до маси борошна, сприяє зменшенню затрат сухих речовин борошна на бродіння та скорочення технологічного процесу приготування хліба на 4-5 годин порівняно з традиційним способом. The patent for useful model. Presents a method of producing boiled bread, which consists of a cooking stage brewing, fermentation and dough. The use of biologically active yeast in an amount of 4-5% by weight of flour, reduces costs solids flour for fermentation and reduction process of making bread for 4-5 hours compared to the traditional way.