Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва сухарів (Патент на корисну модель № 66627)(2012) Устинов, Юрій Васильович; Зубченко, Віктор Сергійович; Угро, Ольга ПетрівнаВ основу корисної моделі поставлено завдання створення способу виробництва здобних сухарів з підвищеною біологічною цінністю, розширити асортимент виробів, забезпечити їх високу та стабільну якість. Експериментально досліджено, що ультрафіолетове випромінювання позитивно впливає на активність дріжджів. Під дією ультрафіолетового випромінювання λ=633нм τ=10-15 хв. активність дріжджів підвищується, внаслідок чого збільшується газоутворювальна здатність. The basis of the utility model tasked with creating a mode of production of crackers with high biological value, expand the assortment of products, to ensure their high and stable quality. Is investigated experimentally that ultraviolet radiation, a positive effect on the activity of the yeast. Under the action of ultraviolet radiation λ=633nm τ=10-15 min. the activity of yeast increases, resulting in increased aerogenousability.