Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва сухарів (Патент на корисну модель № 43379)(2009) Устинов, Юрій Васильович; Зубченко, Віктор Сергійович; Литвин, Інна ІванівнаВ основу корисної моделі поставлено завдання створення способу виробництва здобних сухарів з підвищеною біологічною цінністю,розширити асортимент виробів,забезпечити їх високу та стабільну якість. Експериментально досліджено, що ультрафіолетове випромінювання позитивно впливає на активність дріжджів. Під дією ультрафіолетового випромінювання активність дріжджів підвищується, внаслідок чого збільшується газоутворююча здатність. The basis of the utility model sets the task of creating a method of manufacture of rusks with high biological value, expand the assortment of products, to ensure their high and stable quality. Is investigated experimentally that ultraviolet radiation, a positive effect on the activity of the yeast. Under the influence of ultraviolet radiation activity of yeast increases, resulting in increased aerogenousability.Документ Спосіб виробництва сухарів (Патент на корисну модель № 55122)(2010) Устинов, Юрій Васильович; Зубченко, Віктор Сергійович; Жованик, Оксана ВалеріївнаВ основу корисної моделі поставлено завдання створення способу виробництва сухарів здобних з підвищеною біологічною цінністю, розширити асортимент виробів, забезпечити їх високу і стабільну якість, за рахунок обробляння тіста перед бродінням рентгенівським опромінюванням (λ=1,542∙10)τ=5-10 хв. The basis of the utility model tasked with creating a mode of production of crackers with high biological value, expand the assortment of products, to ensure their high and stable quality, at the expense of processing of the test before fermentation x-ray irradiation (λ=1,542∙10)τ=5-10 min.Документ Спосіб виробництва сухарів (Патент на корисну модель № 66627)(2012) Устинов, Юрій Васильович; Зубченко, Віктор Сергійович; Угро, Ольга ПетрівнаВ основу корисної моделі поставлено завдання створення способу виробництва здобних сухарів з підвищеною біологічною цінністю, розширити асортимент виробів, забезпечити їх високу та стабільну якість. Експериментально досліджено, що ультрафіолетове випромінювання позитивно впливає на активність дріжджів. Під дією ультрафіолетового випромінювання λ=633нм τ=10-15 хв. активність дріжджів підвищується, внаслідок чого збільшується газоутворювальна здатність. The basis of the utility model tasked with creating a mode of production of crackers with high biological value, expand the assortment of products, to ensure their high and stable quality. Is investigated experimentally that ultraviolet radiation, a positive effect on the activity of the yeast. Under the action of ultraviolet radiation λ=633nm τ=10-15 min. the activity of yeast increases, resulting in increased aerogenousability.