Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Січені напівфабрикати з сухою молочною сироваткою(2018) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Смалько, Людмила Миколаївна; Черненко, Анна Вікторівна; Рожко, Олександра Юріївна; Кушнір, Анатолій ОлександровичРозроблено рецептуру січених напівфабрикатів з додаванням сухої молочної сироватки. Запропонована рецептура котлет дає змогу досягти високої харчової і біологічної цінності розробленого продукту, збагачення вітамінами та незамінними амінокислотами, які містяться в сухій сироватці молочній, за рахунок підвищення засвоюваності з одночасним зниженням загальної калорійності продукту. A recipe for broken, semi-finished products with the addition of dry bovine whey has been developed. The proposed formula of the cutlet allows you to achieve high nutritional and biological value of the developed product, enrichment with vitamins and essential amino acids contained in dry whey milk, due to increased digestibility with the simultaneous decrease in total caloric content of the product.Документ Шніцель натуральний січений (Патент на корисну модель № 125860)(2018) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Рожко, Олександра Юріївна; Рувінський, Олександр Олександрович; Смалько, Людмила Миколаївна; Черненко, Анна ВікторівнаШніцель натуральний січений містить м'ясо котлетне свиняче, яйця курячі або меланж, сухарі панірувальні, цибулю ріпчасту свіжу, перець чорний або білий мелений, сіль кухонну, часник свіжий, воду питну. Додатково містить філе куряче та суху демінералізовану сироватку молочну збагачену Mg та Мn.Документ Фарш для напівфабрикату замороженого, у тістовій оболонці (Патент на винахід № 105099)(2014) Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Степаненко, Інна ОлександрівнаФормула винаходу: Фарш для напівфабрикату, замороженого у тістовій оболонці, який включає м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, суху молочну сироватку, яйця перепелині у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: свинина жилована жирна 25,0-34,0 яловичина котлетна 21,0-30,0 куряче м'ясо односортне 30,0-33,0 цибуля ріпчаста 4,0-5,0 яйця перепелині 3,5-6,0 сіль кухонна 1,8-2,0 композиція спецій 0,5-0,7 суха молочна сироватка 1,0-2,5. Formula invention Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, skimmed milk, quail eggs in following ratio of components, wt% trimmed pork fat 25,0-34,0 Beef cutlet 21,0-30,0 chicken odnosortne 30,0-33,0 onion 4,0-5,0 quail eggs 3,5-6,0 salt 1.8-2.0 composition of spices 0.5-0.7 milk whey1,0-2,5Документ Спосіб оброблення сироватки молочної пастеризованої «Особлива» (Патент № 91941)(2014) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій ІвановичСпосіб виробництва сироватки молочної пастеризованої включає приймання та оцінку якості сировини, охолодження та проміжне резервування, пастеризацію та охолодження сироватки, фасування, маркування, зберігання. Перед пастеризацією та охолодженням сироватку обробляють електроіскровими розрядами з напругою 45 кВ та кількістю розрядів 20-25 при температурі 2-6 °С. The mode of production of pasteurized milk whey includes acceptance and assessment of the quality of raw materials and intermediate cooling redundancy, pasteurization and cooling serum, packaging, labeling, storage. Before pasteurization and cooling serum treated with spark discharges with a voltage of 45 kV and the number of bits 20-25 at 2-6 ° C.Документ Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 82897)(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Степаненко, Інна ОлександрівнаФормула корисної моделі Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці|, який включає м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, суху молочну сироватку, яйця перепелині у наступному співвідношені компонентів, мас % свинина жилована жирна 25,0-35,0 яловичина котлетна 20,0-30,0 куряче м'ясо односортне 30,0-35,0 цибуля ріпчаста 4,0-5,0 яйця перепелині 3,0-6,0 сіль кухонна 1,8-2,0 композиція спецій 0,4-0,8 суха молочна сироватка 1,0-3,0 Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, dry whey, quail eggs in following ratio of components, wt% trimmed pork fat 25,0-35,0 Beef cutlet 20,0-30,0 chicken odnosortne 30,0-35,0 onion 4,0-5,0 quail eggs 3,0-6,0 salt 1.8-2.0 composition of spices 0.4-0.8 whey powder 1,0-3,0Документ Спосіб оброблення сироватки молочної (Патент на корисну модель № 82778)(2013) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Тягнибіда, Катерина МиколаївнаСпосіб оброблення сироватки молочної, що включає приймання та оцінку якості сировини, охолодження та проміжне резервування, підігрів до 35 - 40º С, знежирення сироватки, пастеризацію сироватки, охолодження, внесення наповнювача, фасування, маркування, зберігання, який відрізняється тим, що знежирену сироватку направляють на оброблення електроіскровими розрядами з напругою 45 кВ та кількістю розрядів 20…25. Method of processing whey includes reception and assessment of the quality of materials, cooling and interim backup, heating up to 35 - 40 º C, its defatting and pasteurization, cooling, agent filling, packaging, labeling, storage/ The process is different in that the defatted whey is processed with electric-discharge voltage of 45 kV and the number of bits 20 ... 25.