Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виготовлення нативного хмелевого препарату ароматичного та тонко-ароматичного хмелю з низьким вмістом гірких речовин для хлібопечення (Деклараційний патент на корисну модель № 65938)(2011) Проценко, Лідія Василівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Пасічник, Ірина Олександрівна; Рак, Валентина ПетрівнаСпосіб передбачає підсушування, заморожування шишок хмелю, витрушування на ситах лупулінових зерен, що сприяє зменшенню в препараті вмісту гірких речовин. При цьому вміст поліфенолів зменшується незначно. Це дає змогу збільшити дозування хмелю при виготовленні хліба, не надаючи йому надмірної гіркоти. При цьому в хлібі зростає вміст поліфенолів. The way provides the predrying and freezing hop cones, shakes out on sifts lupulin grains that contributes to reduce the quantity of bitter substances in this preparation and the quantity of polyphenols are slightly reducing. It allowed increasing the dosage of hop for preparation of bread without excess bitterness. The quantities of polyphenols are increasing in the bread.