Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінами (Патент на корисну модель №155144)
    (2024) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат Сергійович
    Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінами включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з вітамінним комплексом, до складу якого входить природний вітамін Е, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора, та гомогенізацію утвореної емульсії. При цьому як вітамінний комплекс використовують олійну фазу, збагачену вітаміном А в кількості 25-30 % від добової потреби та вітаміном Е в кількості 0,03-0,05 %.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вітамінізованого майонезного продукту (Патент на корисну модель №154224)
    (2023) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат Сергійович
    Спосіб виробництва вітамінізованою майонезного продукту включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з антиоксидантним комплексом, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора та гомогенізацію утвореної емульсії. Як антиоксидантний комплекс використовують збагачену вітамінами А і D3 олійну фазу, в кількості 25-30 % від добової потреби, а при гомогенізації проводять додатково обробку розчином аскорбінової кислоти у кількості 0,03-0,08 %.