Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Кекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20731)(2007) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаЗапропонована заміна пшеничного борошна рисовим дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of rice flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).Документ Кекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20732)(2007) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаЗапропонована заміна пшеничного борошна кукурудзяним дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of maize flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).Документ Кекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20733)(2007) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаЗапропонована заміна пшеничного борошна гречаним дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of buckwheat flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).