Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Склад житньо-пшеничного хліба (Патент на винахід № 109351)(2015) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, до хлібопекарської її галузі. Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом містить борошно житнє, борошно пшеничне, дріжджі пресовані, сіль, цукор, підкислювач «Аграм темний» та щавнат. The invention relates to the composition of rye-wheat bread containing rye flour, wheat flour, compressed yeast, salt, sugar, and the composition of the prescribed mixture is supplemented with the acidifier "Dark Agram" and spinach dock.Документ Заварний житньо-пшеничний хліб (Патент на корисну модель № 124189)(2017) Віеіра, Алеся Олександрівна; Усатюк, Світлана ІванівнаЗаварний житньо-пшеничний хліб, що містить борошно житнє обдирне, борошно пшеничне 1-госорту, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонну харчову, цукор білий кристалічний, солод житній сухий ферментований, який відрізняється тим, що додатково використовується насіння чіа.Документ Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 50496)(2002) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаОпис до патенту на корисну модель. DESCRIPTION to useful model patent.