Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Склад житньо-пшеничного хліба (Патент на винахід № 109351)
    (2015) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, до хлібопекарської її галузі. Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом містить борошно житнє, борошно пшеничне, дріжджі пресовані, сіль, цукор, підкислювач «Аграм темний» та щавнат. The invention relates to the composition of rye-wheat bread containing rye flour, wheat flour, compressed yeast, salt, sugar, and the composition of the prescribed mixture is supplemented with the acidifier "Dark Agram" and spinach dock.
  • Ескіз
    Документ
    Заварний житньо-пшеничний хліб (Патент на корисну модель № 124189)
    (2017) Віеіра, Алеся Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    Заварний житньо-пшеничний хліб, що містить борошно житнє обдирне, борошно пшеничне 1-госорту, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонну харчову, цукор білий кристалічний, солод житній сухий ферментований, який відрізняється тим, що додатково використовується насіння чіа.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 50496)
    (2002) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Опис до патенту на корисну модель. DESCRIPTION to useful model patent.