Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні котлети з зародками пшениці (Патент № 82763)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Повх, Тетяна Михайлівна
    Формула корисної моделі: розроблено рецептуру м'ясних котлет з зародками пшениці, які містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно сухарне, сіль, водорості ламінарії, масло вершкове, борошно на підсипку, яйця, цибулю та воду на гідратацію водоростей, які відрізняються тим, що додатково включають зародки пшениці, солод квасолі та воду на гідратацію зародків пшениці у наступному співвідношенні, мас. %: м'ясо куряче 25,0-30,0 свинина напівжирна 25,0-30,0 зародки пшениці 2,0-4,0 вода на гідратацію зародків пшениці 4,0-8,00 солод квасолі 3,0-4,0 яйця 5,0-10,0 цибуля 5,0-10,00 масло вершкове 1,0-2,0 борошно сухарне 2,0-3,0 борошно на підсипку 2,0-3,0 водорості ламінарії 1,0-3,0 вода на гідратацію водоростей 5,0-7,0 сіль кухонна 1,0-1,3. Formula useful model: development of meat meatballs recipe with wheat germ, which contain chicken meat, pork bold, rusks flour, salt, seaweed kelp, butter, flour for addition, egg, onion and water for hydration algae that differ that additionally include wheat germ, malt beans and water for hydration of wheat germ in the following proportions, by weight. %: chicken meat 25,0 - 30,0 pork bold 25,0 - 30,0 wheat germ 2,0 - 4,0 water for hydration wheat germ 4,0 - 8,00 malt beans 3.0 - 4.0 eggs 5,0 - 10,0 onion 5,0 - 10,00 butter 1.0 - 2.0 flour rusks 2.0 - 3.0 flour for addition 2.0 - 3.0 seaweed kelp 1,0 - 3,0 water for hydration 5,0 - 7,0 algae salt 1.0 - 1.3.
  • Ескіз
    Документ
    Котлети м’ясні (Патент на корисну модель № 48465)
    (Пат. 48465 А Україна, МПК(2009) А 23 L 1/317. Котлети м’ясні / Пасічний В. М., Дяченко Ю. І. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № U200906232 ; заявл. 16.06.2009 ; опубл. 25.03.2010. Бюл. №6, 2010, 2010) Пасічний, Василь Миколайович; Дяченкo, Юлія Іванівна
    Розроблено котлети м’ясні містять свинину, цибулю ріпчасту, яйця, спеції, сіль, які відрізняються тим, що як м’ясна сировина використовується м’ясо птиці механічно обрізане, яловичина першого або другого сорту або м'ясообрізь яловичу, свинину жирну або сало, як рослинну сировину додатково містять крупу бланшовану або хліб, манку (для панірування), часник сушений, воду, суміш на основі натуральних спецій, приправ, харчові добавки на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчових барвників. A meat patties contain pork, onion, eggs, spices, salt, other than that used as raw meat poultry mechanically clipped, beef first or second grade or m'yasoobriz beef, pork fat or lard as plant material additionally contains blanched cereal or bread, semolina (for breading), dried garlic, water, blend with natural spices, seasonings, food additives based on acidity regulators, baking powder, emulsifiers, antioxidants, Amplifier taste food coloring.