Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення макаронних виробів (Патент на корисну модель № 113396)
    (2017) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович
    Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом змішування частини екструдованого кукурудзяного борошна та кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of mixing the extruded corn flour and corn flour fine grinding. Then, molded articles, and dried.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва хліба (Деклараційний патент на винахід № 29794)
    (2000) Ковбаса, Володимир Миколайович; Бондар, Ігор Петрович; Оліфіренко, Вячеслав Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна
    Спосіб виробництва хліба включає заміс тіста із борошна, екструдованого компонента, сольового розчину, дріжджової суспензії, бродіння, поділ, формування, розстоювання, випікання, який відрізняється тим, що при замісі використовують в якості екструдованого компоненту екструдоване борошно в кількості 5,0-9,0%. The method to make bread includes kneading dough of flour, an extruded compound, a salt solution, a yeast suspension, fermenting, dividing, forming, proofing, baking. While kneading, extruded flour in an amount of 5.0-9.0% is used as the extruded component.
  • Ескіз
    Документ
    Житній хліб (Патент на корисну модель № 47514)
    (2010) Рябкова, Надія Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Патент на корисну модель. Запропонована рецептура хліба із борошна житнього обдирного та пшеничного другого сорту з додаванням від 3 до 5 % борошна екструдованого житнього. Експериментально досліджено та науково обґрунтовано доцільність внесення в рецептуру хліба із житньо-пшеничного борошна екструдованого житнього борошна. Запропопоноване співвідношення рецептурних інградієнтів дозволяє отримати хліб високої якості та з подовженим терміном зберігання.