Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Смузі «Живинка»
    (2018) Павлюченко, Олена Станіславівна; Вовк, Ганна Михайлівна
    Смузі на основі авокадо і ківі, відрізняється тим, що в рецептуру додатково включено банан і вівсяний відвар. Smoothie based on avocado and kiwi, differs in that the recipe additionally includes banana and oat broth.
  • Ескіз
    Документ
    Склад смузі "Авокадо" (Патент на винахід № 112260)
    (2016) Матюшенко, Раїса Василівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Склад смузі, що містить яблуко, який відрізняється тим, що додатково містить авокадо, огірок, імбир, ківі The composition of the apple smoothie differs in that it additionally contains avocado, cucumber, ginger, kiwi
  • Ескіз
    Документ
    Склад смузі "Бадьорість" (Патент на винахід № 111926)
    (2016) Матюшенко, Раїса Василівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Склад смузі, що містить аличу, який відрізняється тим, що додатково містить банан, ківі та шпинат The composition of the smoothie containing cherry plum differs in that it additionally contains banana, kiwi and spinach
  • Ескіз
    Документ
    Склад смузі "Авокадо" (Деклараційний патент на корисну модель № 105102)
    (2016) Матюшенко, Раїса Василівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Склад смузі містить яблуко. Додатково містить авокадо, огірок, імбир, ківі. The composition of the smoothie contains an apple. Additionally contains avocado, cucumber, ginger, kiwi.
  • Ескіз
    Документ
    Склад смузі «Бадьорість» (Деклараційний патент на корисну модель № 104340)
    (2016) Матюшенко, Раїса Василівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Склад смузі, що містить аличу, який відрізняється тим, що додатково містить банан, ківі та шпинат. The composition of the cherry plum smoothie differs in that it additionally contains banana, kiwi and spinach.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва делікатесного м'ясного продукту (Патент на корисну модель № 86092)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Штик, Ірина Іванівна; Дидюк, Олена Юріївна; Іванова, Тетяна Миколаївна
    Спосіб виробництва делікатесного м'ясного продукту включає підготовку сировини. Сировиною є жиловане м'ясо диких тварин. Формування виробу проводять із жилованого м'яса вручну, на філейному м'язі роблять три поздовжні надрізи, закладаючи у утворені отвори смужки яловичини, огорнені шпиком. Маринування проводять при співвідношенні м'ясо : маринад 1:1 - 1:1,1 протягом 24-27 годин із використанням маринаду, до складу якого входить 18-25 % термічно обробленого соку чи пюре ківі. Охолоджують готові вироби. A method for making a special meat product includes preparing raw material. Trimmed meat of wild animals is the raw material. Forming of the product is carried out of the trimmed meat by hand, on a loin muscle three longitudinal cuts are made, putting beef strips wrapped by lard into the formed openings. Marinating is carried out at a ratio of meat : marinade of 1:1 - 1:1.1 in the course of 24-27 hours using a marinade, the composition of which comprises 18-25 % of thermally treated kiwi juice or puree. The ready products are cooled.