2013

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13488

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Якість і безпека харчових продуктів
    (2013) Національний університет харчових технологій
    Забезпечення населення високоякісними харчовими продуктами є важливою складовою сучасного життя. Однак погіршення екологічних та кліматичних умов, використання в сільському господарстві великої кількості мінеральних добрив, гормонів та антибіотиків, складність і многостадийность виробництва харчових продуктів створюють небезпеку їх забруднення мікробіологічними патогенами; залишками пестицидів; харчовими добавками; важкими металами, стійкими органічними забруднювачами, гормонами, антибіотиками і т.д. Providing the population with high food is an important component modern life. However, the deterioration of environmental and climatic conditions, the use in agriculture farm large amounts of fertilizers, hormones and antibiotics, and the complexity of a multistage food production would create a risk of microbiological contamination of pathogens; residues pesticides, food additives, heavy metals, persistent organic pollutants, hormones, antibiotics, etc.
  • Ескіз
    Документ
    The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013)
    (2013) National University of Food Technologies
    The publication contains abstracts of leading scientists, experts and young researchers in the field of food science, engineering, technology, chemistry and economics and management - participants of the Second North-and East European Congress of Food Science (NEEFood-2013).