Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Документ Спосіб виробництва активних сушених хлібопекарських дріжджів з меляси (Патент на винахід № 43019)(2000) Янчевський, Віктор Казімірович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Ткаченко, Алла Феодосіївна; Почечун, Анатолій Олександрович; Мирза, Василь Михайлович; Бейко, Наталія ЄвгенівнаСпосіб відрізняється тим, що використовують штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5009, а як стабілізатор якості застосовують бетаїн.Документ Штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5016 для одержання пресованих хлібопекарських дріжджів в двопродуктовому виробництві спирту і хлібопекарських дріжджів (Патент на винахід № 47821)(2004) Левандовський, Леонід Вікторович; Ткаченко, Алла Феодосіївна; Коваль, Катерина Олександрівна; Рудніченко, Людмила Вікторівна; Бейко, Наталія Євгенівна; Хоменко, Олександр ІвановичСелекціоновано штам дріжджів, який, на відміну від відомих, забезпечує досягнення підвищеного виходу спирту та покращення якості хлібопекарських дріжджів.