Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    М’ясо-місткий хліб комбінованого складу (Патент на корисну модель № 126214)
    (2018) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович
    Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме – до виробництва м'ясних хлібів. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясо-місткого хліба комбінованого складу з використанням додаткових джерел білків тваринного походження, а саме рибної сировини, та за рахунок переробки вторинної сировини, а саме білкового стабілізатора зі свинячої шкурки, які забезпечували б одержання нового виробу зі збалансованим складом поживних речовин. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of meat loaves. The utility model is based on the task of developing meat-containing bread of combined composition with the use of additional sources of animal protein, namely fish raw materials, and by processing secondary raw materials, namely protein stabilizer from pork skin, which would provide a new product from balanced composition of nutrients.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясовмісні сардельки з м’ясом качки мускусної (Патент на корисну модель № 124221)
    (2018) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович
    Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме - до виробництва варених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісних сардельок з м'яса качки мускусної з використанням додаткових джерел білків тваринного і рослинного походження та за рахунок переробки вторинної сировини, яка забезпечувала б одержання нових виробів зі збалансованим складом поживних речовин. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of cooked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing sausages from musk duck meat using additional sources of animal and vegetable proteins and by processing secondary raw materials, which would provide new products with a balanced composition of nutrients.