Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Суха суміш для млинчиків (Патент на винахід № 122272)(2020) Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаСуха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор білий кристалічний, сіль та лимонну кислоту, які відрізняються тим, що додатково включає борошно зародків кукурудзи. A dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, white crystalline sugar, salt and citric acid, characterized in that it further comprises corn germ flour.Документ Суха суміш для млинчиків (Деклараційний патент на корисну модель № 133070)(2019) Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаСуха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор білий кристалічний, сіль та лимонну кислоту, які відрізняються тим, що додатково включає борошно зародків кукурудзи. A dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, white crystalline sugar, salt and citric acid, characterized in that it further comprises corn germ flour.Документ Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Патент на винахід № 115505)(2017) Білик, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаПісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.Документ Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Деклараційний патент на корисну модель № 114808)(2017) Білик, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаПісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.