Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Хліб пшеничний (Патент на корисну модель № 116261)(2017) Іжевська, Орися Петрівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру пшеничного хліба з додаванням шроту льону. В основу корисної моделі поставлена задача розширити асортимент хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами та покращеним амінокислотним складом. Згідно з корисною моделлю, для збагачення виробу харчовими волокнами, до пшеничного борошна додають шрот насіння льону. Порівняльна оцінка хімічного складу шроту льону та борошна пшеничного першого сорту показала, що в шроті льону міститься більше білка втричі; жирів в 7,7; клітковини в 22 рази, ніж в борошні. Запропонований рецептурний склад забезпечує збагачення хліба його фізіологічно-функціональними речовинами без погіршення смакових властивостей виробу. Patent for utility model. A recipe for wheat bread with the addition of flax seedlings has been proposed. The basis of the utility model is the task of expanding the range of bakery products enriched with food fibers and improved amino acid composition. According to a useful model, for the enrichment of the product with food fibers, to the wheat flour add a swab of flax seeds. A comparative assessment of the chemical composition of flaxseed meal and wheat flour of the first grade showed that flaxseed contains more protein three times; fats in 7.7; fiber in 22 times than in flour. The proposed prescription composition ensures the enrichment of bread with its physiological-functional substances without degrading the taste properties of the product.Документ Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87862)(2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно пшеничне, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову. Крім цього, як цукрозамінник використовується лактулоза (кристалічна). Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання діабетичних виробів з лактулозою стабільної якості та з достатнім вмістом пребіотика. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains wheat flour, sweetener, yeast, salt, sunflower oil. In addition, as a sweetener used lactulose (crystalline). The proposed composition of ingredients provides reception of diabetic products with lactulose stable quality and with sufficient content of prebiotic.Документ Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87151)(2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, олію, сіль, який відрізняється тим, що фруктоза використовується як цукрозамінник та олія використовується соєва. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з фруктозою високої якості, низьким глікемічним індексом та збагачені поліненасиченими жирними кислотами.Документ Булочний виріб з мальтозною патокою (Патент на корисну модель № 40252)(2009) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра ІванівнаПатент на корисну модель. Булочний виріб з мальтозною патокою містить борошно, дріжджі, сіль, мальтозну патоку. Використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів дозволяє провести повну заміну рецептурного цукру. Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання виробів стабільної якості та подовжує тривалість збереження виробами свіжості. Useful model patent. Bakery product with maltose treacle, containing flour, yeast, salt, maltose treacle. Use of maltose treacle in the production of bakery products allows a complete sugar replacement prescription. The proposed composition of ingredients ensures a stable product quality and prolong freshness preservation products.Документ Булочні вироби з глюкозно-фруктозним сиропом (Патент на корисну модель № 30523)(2008) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра ІванівнаПатент на корисну модель. Булочний виріб з глюкозно-фруктозним сиропом містить борошно, дріжджі, сіль, глюкозно-фруктозний сироп. Використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів дозволяє провести повну заміну рецептурного цукру. Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання виробів стабільної якості з подовженою тривалістю збереження виробами свіжості та нижчою, порівняно з виробами з цукром, собівартістю. Useful model patent. Bakery product with Glucose-fructose syrup, containing flour, yeast, salt, glucose-fructose syrup. Use of Glucose-fructose syrup in the production of bakery products allows a complete sugar replacement prescription. The proposed composition of ingredients providing a consistent quality product with a long lasting freshness and preservation products lower in comparison with the products of sugar cost.Документ Булочний виріб (Патент на винахід № 84522)(2008) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра ІванівнаПатент на винахід. Запропоновано рецептуру булочного виробу. Булочний виріб, що містить борошно, дріжджі, сіль, який відрізняється тим, що як замінник цукру містить глюкозно-фруктозний сироп. Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання виробів стабільної якості з подовженою тривалістю збереження виробами свіжості. Patent for invention. Is proposed recipe buns. Bakery product containing flour, yeast, salt, characterized in that the sweetener contains glucose-fructose syrup. The proposed composition of ingredients providing a consistent quality product with a long lasting freshness preservation products.