Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Крекер «Лісовий подих» (Патент на корисну модель № 127806)(2018) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Букшина, Людмила СеменівнаРозроблено рецептуру крекеру з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання завдяки застосуванню цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси пажитника сінного. A cracker recipe with improved structural-mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life due to the use of cysteine and dry ground aerial phytomass was developed.Документ Крекер «Таємниця» (Деклараційний патент на корисну модель № 127290)(2018) Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила СеменівнаДеклараційний патент на корисну модель. Розроблено крекер з застосуванням цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси монарди двійчастої. Заявлена рецептура дозволяє одержати крекер «Таємниця» з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Utility model patent patent. A cracker was developed using cysteine and dry ground crushed monardial bivalve phytomass. The claimed recipe allows you to obtain a cracker "Mystery" with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life (up to 12 months).Документ Крекер «Таємниця» (Патент на винахід № 118073)(2018) Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила СеменівнаПатент на винахід. Розроблено крекер з застосуванням цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси монарди двійчастої. Заявлена рецептура дозволяє одержати крекер «Таємниця» з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання. Рatent for the invention. A cracker was developed using cysteine and dry ground crushed monardial bivalve phytomass. The claimed recipe allows you to get a cracker "Mystery" with improved structural and mechanical properties of dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life.Документ Крекер «Лісовий подих» (Патент на винахід № 118931)(2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Букшина, Людмила СеменівнаПатент на винахід. Розроблено рецептуру крекеру з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання завдяки застосуванню цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси пажитника сінного. Patent of the invention. A cracker recipe with improved structural-mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life due to the use of cysteine and dry ground aerial phytomass was developed.