Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для м'ясо-рослинних напівфабрикатів для харчування дітей шкільного віку (Патент на корисну модель № 120627)
    (2017) Гащук, Олександра Ізидорівна; Виноградов, Олександр Ігорович; Васильєва, Анна Андріївна; Верба, Наталія Іванівна
    Фарш для м'ясо-рослинних напівфабрикатів для харчування дітей шкільного віку, що містить м'ясо, цибулю ріпчасту свіжу, меланж яєчний, сухарі панірувальні, олію та сіль, який відрізняється тим, що як м'ясо використовують індичатину, додатково містить шпинат, хліб пшеничний, перець чорний, молочну сироватку, олію використовують соняшникову. Stuffing for meat and vegetable semi-products for feeding children of school age, containing meat, fresh onion, melange egg, bread crumbs, butter and salt, characterized by the use of turkey meat as a meat, supplemented with spinach, wheat bread, black pepper, milk whey , oil is used in sunflower.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясо-рослинний напівфабрикат для харчування дітей шкільного віку ( Патент на корисну модель № 120596 )
    (2017) Гащук, Олександра Ізидорівна; Верба, Наталія Іванівна; Васильєва, Анна Андріївна; Виноградов, Олександр Ігорович
    М'ясо-рослинний напівфабрикат для харчування дітей шкільного віку, що включає м'ясо кроля, цибулю ріпчасту, меланж яєчний, перець чорний та сіль кухонну, сухарі панірувальні, зелень петрушки, воду, який відрізняється тим, що додатково містить шпинат, зелень кропу та олію соняшникову. Meat and vegetable semi-finished product for the feeding of school-age children, including rabbit meat, onion reed, egg melange, black pepper and salt, croutons, parsley, water, different in that it further contains spinach, dill greens and sunflower oil.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з пюре гарбуза для харчування дітей шкільного віку (Патент на корисну модель № 118886)
    (2017) Гащук, Олександра Ізидорівна; Верба, Наталія Іванівна; Васильєва, Анна Андріївна
    В основу корисної моделі поставлена задача розроблення фаршу для виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з пюре гарбуза для харчування дітей шкільного віку, збагаченого вітамінами та мікроелементами, з підвищеними органолептичними показниками. The basis of the useful model is the task of developing minced meat for the production of meat and vegetable semis with mashed pumpkin for feeding children of school age enriched vitamins and micronutrients, with elevated organoleptic parameters.