Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Композиція інгредієнтів до безалкогольного напою бродіння «Віталон» (Патент на винахід № 36850 A)(2000) Прибильський, Віталій Леонідович; Вітряк, Оксана Павлівна; Домарецький, Віталій АфанасійовичКомпозиція інгредієнтів до безалкогольного напою бродіння, яка містить цукор, воду та закваску, яка відрізняється тим, що вона додатково містить чай, а як закваску використовують чисті культури консорціуму мікроорганізмів Medusomycesgisevii V, відрізняється тим, що вона додатково містить пряно-ароматичні та/або лікарські рослини у кількості 0,05 - 10 г/л. Composition of the ingredients in the soft drink fermentation, which contains sugar, water and ferment, characterized in that it further comprises a tea and used as a starter pure cultures of microorganisms consortium Medusomycesgisevii V, characterized in that it further comprises an aromatic and / or medicinal plants in the amount of 0.05 - 10 g / l.Документ Асоціація мікроорганізмів Medusomyces gisevii V для одержання безалкогольних напоїв бродіння (Деклараційний патент № 29795)(2000) Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Вітряк, Оксана ПавлівнаАссоциация микроорганизмов, безалкогольные напитки. Асоціація мікроорганізмів Medusomyces gisevii V, яка зберігається в колекції депозитарію Інституту мікробіології та вірусології НАН України під № ІМВ К-I від 6.08.98 р., використовується для одержання безалкогольних напоїв бродіння.