Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на винахід № 106158)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Зай, Ольга Степанівна; Божок, Олександр СергійовичЖувальна карамель дієтичного призначення містить желатин, лимонну кислоту та додатково містить ізомальт і фруктозу. Заявлена жувальна карамель придатна для вживання всіма верствами населення, в тому числі хворими на цукровий діабет.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на винахід № 107134)(2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій ВадимовичОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури для дієтичних тортів та тістечок містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить еритритол та фруктозу. Decorative semi-finished product of foam structure on base of fructose and erythritol for dietic pies and pastries comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with erythritol and fructose.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 86738)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Гутник, Світлана Василівна; Омельяненко, Ірина ОлександрівнаОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить мальтитол та фруктозу. Decorative semi-finished product of foam structure dietary purposes comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with maltitol and fructose.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 80629)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій ВадимовичОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок містить: агар, патоку крохмальну, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію. Він додатково містить фруктозу та лактулозу. Foamed decorative semiproduct on the base of fructose and lactulose for dietetic pies and pastries comprises: agar, starch molasses, dried egg white, citric acid, essence. Additionally it comprises fructose and lactulose.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 83985)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій ВадимовичОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури для дієтичних тортів та тістечок містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить еритритол та фруктозу. A dressing half-finished product of a foam-like structure for dietetic cakes and pastry comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with erythritol and fructose.Документ Спосіб визначення показника глікемічності харчового продукту (Патент на корисну модель № 40623)(2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Гуліч, Марія Павлівна; Костенко (Яременко), Оксана МихайлівнаУ описі патенту наведено методику розрахунку показника глікемічності для будь-якого харчового продукту за допомогою математичних розрахунків, що дає можливість розрахувати оптимальний рецептурний склад з бажаним показником глікемічності існуючих харчових продуктів та для хворих на цукровий діабет. Методика із застосуванням математичних розрахунків є об’єктивною оцінкою. In the patent application describes a method for the calculation of glycemic load any food by mathematical calculations, which makes it possible to calculate the optimal composition of a prescription with the desired glycemic load existing food or for diabetics. Method with the application of mathematical calculations is an objective assessment.