Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    М'ясний фарш для виробництва хліба м'ясного (Патент на корисну модель № 56169)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Журавель, Олена Вікторівна
    Основним завданням корисної моделі є створення композиції м’ясного фаршу для виробництва м’ясного хліба з підвищеною біологічною цінністю, та покращення органолептичних показників готових виробів. The main objective is to create a useful model compositions for the production of minced meat beef bread with high biological value and improve the organoleptic characteristics of the finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів в тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 55129)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Журавель, Олена Вікторівна
    Основним завданням корисної моделі є створення композиції фаршу для виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів в тістовій оболонці, з підвищеною біологічною та хaрчовою цінністю продукції, збагачення м’ясних виробів макро- та мікроелементами, вітамінами, розширення їх асортименту, а також зниження собівартості. The main objective is to create a useful model composition stuffing for meat frozen food in dough shell with high biological value and hirchovoyu product enrichment of meat products of macro-and micronutrients, vitamins, expanding their range and cost reduction.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясний фарш для виробництва січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56168 )
    (2012) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Журавель, Олена Вікторівна
    При використанні м'ясного фаршу з додаванням грибів, дає можливість частково замінити м'ясну сировину грибною збагачуючи м'ясопродукти макро- та мікронутрієнтами, ессенціальними кислотами, речовинами необхідними для нормального функціонування людського організму. Using minced meat with the addition of mushrooms, allows partially replace meat raw meat mushroom enriching macro-and micronutrients, essential acids, substances essential for normal functioning of the human body.