Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ М'ясний фарш для виробництва хліба м'ясного (Патент на корисну модель № 56169)(2011) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Журавель, Олена ВікторівнаОсновним завданням корисної моделі є створення композиції м’ясного фаршу для виробництва м’ясного хліба з підвищеною біологічною цінністю, та покращення органолептичних показників готових виробів. The main objective is to create a useful model compositions for the production of minced meat beef bread with high biological value and improve the organoleptic characteristics of the finished products.Документ Фарш для виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів в тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 55129)(2010) Пешук, Людмила Василівна; Журавель, Олена ВікторівнаОсновним завданням корисної моделі є створення композиції фаршу для виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів в тістовій оболонці, з підвищеною біологічною та хaрчовою цінністю продукції, збагачення м’ясних виробів макро- та мікроелементами, вітамінами, розширення їх асортименту, а також зниження собівартості. The main objective is to create a useful model composition stuffing for meat frozen food in dough shell with high biological value and hirchovoyu product enrichment of meat products of macro-and micronutrients, vitamins, expanding their range and cost reduction.Документ М’ясний фарш для виробництва січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56168 )(2012) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Журавель, Олена ВікторівнаПри використанні м'ясного фаршу з додаванням грибів, дає можливість частково замінити м'ясну сировину грибною збагачуючи м'ясопродукти макро- та мікронутрієнтами, ессенціальними кислотами, речовинами необхідними для нормального функціонування людського організму. Using minced meat with the addition of mushrooms, allows partially replace meat raw meat mushroom enriching macro-and micronutrients, essential acids, substances essential for normal functioning of the human body.