Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Помадно-кремові цукерки «Сонячна ягода» (Патент на винахід № 104393)(2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаВ основу винаходу поставлена задача створення помадно-кремових цукерок «Сонячна ягода», що дозволяє створити нові цукерки з оригінальними органолептичними властивостями, високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Сонячна ягода» містять цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості структуроутворювача використовується підварка на основі пюре з вичавок винограду. The invention is based is tasked with creating fondant cream chocolates "Solar berry", which lets you create a new candy with the original organoleptic properties, high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy "Solar berry" contain powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as the structure based suburbs used mashed grape marc.Документ Помадно-кремові цукерки «Сонячна ягода» (Патент на корисну модель № 85455)(2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаВ основу корисної моделі поставлена задача створення помадно-кремових цукерок «Сонячна ягода», що дозволяє створити нові цукерки з оригінальними органолептичними властивостями, високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Сонячна ягода» містять цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості структуроутворювача використовується підварка на основі пюре з вичавок винограду. The basis of the utility model tasked with creating fondant cream chocolates "Solar berry", which lets you create a new candy with the original organoleptic properties, high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy "Solar berry" contain powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as the structure based suburbs used mashed grape marc.Документ Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» (Патент на винахід № 104394)(2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаВ основу винаходу поставлено задачу створити помадно-кремові цукерки «Виноградинка», що дозволяє створити нові цукерки з високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» містить цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості додаткового структуроутворювача використовується дрібнодисперсний порошок з вичавок винограду. The invention is based on the task to create a fondant-cream candy «Vineyard», which lets you create a new candy with high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy «Vineyard» contains powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as an additional structure used fine powder with grape marc.Документ Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» (Патент на корисну модель № 85456)(2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створити помадно-кремові цукерки «Виноградинка», що дозволяє створити нові цукерки з високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» містить цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості додаткового структуроутворювача використовується дрібнодисперсний порошок з вичавок винограду. The basis of the utility model on the task to create a fondant-cream candy «Vineyard», which lets you create a new candy with high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy «Vineyard» contains powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as an additional structure used fine powder with grape marc.Документ Збивні цукерки «Виноградна фантазія» (Патент на винахід № 103435)(2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина ОлексіївнаВ основу корисної моделі поставлена задача створення збивних цукерок «Виноградна фантазія», що дозволяє створити нові цукерки з підвищеною піноутворювальною та формоутримувальною здатністю, достатньою густиною, які можливо формувати методом відсаджування (екструзії) з поліпшеними органолептичними показниками, збагаченими біологічно активними речовинами, з низькою калорійністю.Документ Збивні цукерки «Виноградна фантазія» (Патент на корисну модель № 80287)(2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина ОлексіївнаВ основу корисної моделі поставлена задача створення збивних цукерок «Виноградна фантазія», що дозволяє створити нові цукерки з підвищеною піноутворювальною та формоутримувальною здатністю, достатньою густиною, які можливо формувати методом відсаджування (екструзії) з поліпшеними органолептичними показниками, збагаченими біологічно активними речовинами, з низькою калорійністю.