Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса "Вікторія" (Патент № 103399)
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Березовська, Ірина Захарівна; Філоненко, Михайло Ігорович; Бомко, Ірина Василівна
    Розроблено варену ковбасу, яка включає яловичину першого сорту, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що як спеції містить тмин, паприку, гірчицю та додатково містить свинину напівжирну, сироватку молочну суху, воду та добавку „Вікторія”. Designed cooked sausage, which includes first-class beef, sodium nitrite, salt, spices, which is characterized in that both contain spices cumin, paprika, mustard, and further contains pork meat, milk, dry whey, water and additive "Victoria."
  • Ескіз
    Документ
    Фарш “Пікантний” (Патент на корисну модель № 76285)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр Володимирович
    Розроблено фарш, що включає м'ясо котлет неяловиче або яловичину другого сорту, свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується сир твердий, яйця, зелень(кріп, петрушка). Developed mince,containing beef cutlet meat or the second grade beef, semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used cheese, eggs, dill and parsley.
  • Ескіз
    Документ
    Сосиски «Унікальні» (Патент на винахід № 101999)
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Ребець, Ростислав Борисович
    Розроблено сосиски, що містять яловичину першого сорту, свинину жиловану жирну, сіль кухонну, цукор-пісок, нітрит натрію, воду, які відрізняються тим, що додатково містять яблучний пектин високометоксильований, м'ясо куряче односортне, суху молочну сироватку, харчову добавку «Камецель 4000», спецію «Дитяча» і спецію «Яловича». Developedsausages, which containbeefof first grade, porkfattrimmed, salt,sugar,sodium nitrite, water,which differ infurther comprising an apple pectin hightethoxylated, meatof chickensone variety, dry whey, food additive spice «Kametsel 4000», spice«Baby» and spice «Beef».
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені „Особливі”(Патент на винахід 98578)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Ребець, Ростислав Борисович
    Розроблено пельмені, що містять свинину жиловану жирну, цибулю ріпчасту свіжу, борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, які відрізняються тим, що містять додатково котлетне м’ясо зі свинини, котлетне м’ясо з яловичини, водорість ламінарію, воду на гідратацію. Developed meat dumplings containing trimmed fat pork, onion, fancy white wheat flour, eggs, salt, sugar, black sprinkling pepper, dusting flour, oil, characterized in that it further comprises chop meat from pork, chop meat from a beef, water-plant laminariya, water on hydratation.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса „Студентська” (Патент на винахід № 99575)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Філоненко, Михайло Ігорович; Безух, В. В.
    Розроблено варену ковбасу, що містить свинину, яловичину, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що як свинину вона містить свинину напівжирну, як яловичину містить яловичину першого сорту, як спеції містить тмин, паприку і гірчицю та додатково містить м’ясо куряче, воду та добавку „Вікторія”.