Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва фітоолійного напівфабрикату (Патент на винахід № 103412)
    (2013) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Лявинець, Георгій Михайлович
    Винахід належить до харчової промисловості, зокрема до ресторанного господарства, і може використовуватися під час виробництва соусів емульсійного типу зниженої енергетичної цінності. Спосіб виробництва фітоолійного напівфабрикату включає підготовку сировини, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, де на стадії приготування рецептурної суміші вивільнену від тари рослинну олію підігрівають до температури (18...20) °С, ретельно перемішують і одночасно перетирають з порошком пряно-ароматичної сировини до одержання розміру часточок суспензії 10...20 мкм, охолоджують. The invention relates to food industry, in particular to restaurant business, and can be used while making sauces of emulsion type of lowered energy value. A method for making a phyto-oil half-finished product includes preparing raw material, preparing a recipe mixture, cooling and packing thereof, where at the stage of preparing the prescribed mixture the vegetable oil, set free from a packing, is heated up to a certain temperature (18...20) °C, thoroughly mixed and simultaneously pulped with powdered raw spicy material up to obtaining a size of particles of the suspension of 10...20 µm, cooled.
  • Ескіз
    Документ
    Склад соусу «Бесто» (Патент на корисну модель № 94869)
    (2014) Лявинець, Георгій Михайлович; Івахно, Ольга Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Запатентовано склад соусу емульсійного типу «Бесто», виготовленого на основі фітоолійного каратиновмісного напівфабрикату, який має підвищену харчову та біологічну цінність. Patented composition of emulsion type sauce "Best", prepared on the basis of fitomaslyanogo karatinosoderzhaschego semi that has raised food and biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 66017)
    (2011) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович
    Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів, що містить повидло фруктове, який відрізняється тим, що додатково містить дієтичну добавку "Гемовітал", корицю та воду з таким співвідношенням інгредієнтів, %: повидло фруктове 81,0...83,0 дієтична добавка "Гемовітал" 5,2...7,2 кориця 0,35...0,46 вода решта. The composition of the fruit filling for bakery products containing fruit jam, which is different that additionally contains a dietary supplement "Hemovital", cinnamon and water with this ratio ingredients,%: fruit jam 81.0 ... 83.0 dietary supplement "Hemovital" 5.2 ... 7.2 cinnamon 0.35 ... 0.46 water remaining.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва фіто-олійного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 73847)
    (2012) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Лявинець, Георгій Михайлович
    Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.