Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Суміш композиційна молочно-рослинна (Патент на корисну модель 39332)(2009) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Дяченкo, Юлія Іванівна; Захандревич, Ольга АнатоліївнаРозроблено суміш композиційна молочно-рослинна, що включає, тваринний білок, рослинний білок, харчові добавки, яка відрізняється тим, що як тваринний білок суміш містить суху молочну сироватку, сухий яєчний білок, сухий яєчний порошок, сухий яєчний жовток, як рослинний білок використовують борошно солоду бобових та злакових культур. A mixture of milk and vegetable composition that includes animal protein, vegetable protein, dietary supplements, which is characterized in that a mixture of animal protein contains dry whey, dried egg white, dried egg powder, dried egg yolk, vegetable protein used as flour malt legumes and cereals.Документ Спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці (Патент на корисну модель № 56246)(2011) Пасічний, Василь Миколайович; Проворова, Тетяна Ігорівна; Антоненко, Оксана Василівна; Мороз, Олена ОлексіївнаРозроблено спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці, що передбачає підготовку м’ясної сировини, подрібнення, засіл, приготування фаршу, формування та термічну обробку, згідно якого до складу фаршу вводять у гідратованому вигляді екструзійну ячмінну крупу у кількості 12-16% від маси несолоної сировини, при цьому гідратацію екструзійної ячмінної крупи проводять при співвідношенні крупа:вода – 1:3. A method of producing smoked sausages from poultry, which involves the preparation of raw meat, grinding, entrenched, cooking meat, forming and heat treatment, whereby a part of the meat is injected into the hydrated form of extrusion barley groats in an amount of 12-16% mass unsalted raw, while hydration extrusion barley grains is carried out at a ratio of barley: water - 1:3.Документ Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці(2011) Пасічний, Василь Миколайович; Проворова, Тетяна Ігорівна; Гриценко, Артем Юрійович; Мороз, Олена ОлексіївнаРозроблена напівкопчена ковбаска з м’яса птиці, що включає м'ясо куряче, кухонну сіль, яка відрізняється тим, що додатково містить свинину напівжирну або нежирну, сало, зародки пшеничні, сухе молоко, комплекс харчових добавок на основі цукрі. Half-smoked sausage developed with poultry, including chicken meat, table salt, wherein further comprising a bold or lean pork, bacon, wheat germ, dry milk, complex food additives on sugar.