Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель № 97224)
    (2015) Пасічний, Василь Миколайович; Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія Василівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
    Корисна модель належить до м'ясної промисловості і може бути застосована на м'ясокомбінатах та інших підприємствах харчової промисловості різних форм власності, які виготовляють ковбасні вироби. В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення рецептури ковбас при використанні додаткових джерел білка рослинного походження за рахунок регіональних білкових ресурсів нетрадиційної сировини, яка забезпечувала б одержання нових виробів із збалансованим складом поживних речовин. The utility model belongs to the meat industry and can be used at meat plants and other food industry enterprises of various forms of ownership that produce sausages. The utility model is based on the task of improving the recipe of sausages using additional sources of vegetable protein due to regional protein resources of non-traditional raw materials, which would provide new products with a balanced composition of nutrients.
  • Ескіз
    Документ
    Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTMF-SC-111 (Патент на корисну модель № 86342)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сенчишак, Микола Володимирович
    Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTM F-SC-111 включає яловичину жиловану, свинину напівжирну, часник свіжий очищений, пряну добавку, прискорювач дозрівання, сіль, нітрит натрію, коньяк, яка відрізняється тим, що додатково містить стартову культуру BactofermTM F-SC-111 у наступному співвідношенні компонентів, %: • яловичина жилована 48-56 • свинина напівжирна 33-44 • часник 0,3-0,5 • пряна добавка 0,7-0,8 • прискорювач дозрівання 0,8-1 • сіль 3-4 • нітрит натрію 0,005-0,007 • коньяк 0,2-0,4 • стартова культура BactofermTM F-SC-111 1-2. Summer sausage with starter culture BactofermTM F-SC-111 include beef trimmed, pork bold, fresh garlic peeled, spicy supplement, accelerator maturation, salt, sodium nitrite, brandy, wherein further comprising a starter culture BactofermTM F-SC- 111 with the following prescription ratio in%: • beef trimmed 48-56 • pork bold 33-44 • garlic 0.3-0.5 • spicy additive 0.7-0.8 • accelerator maturation 0.8-1 • salt 3-4 • sodium nitrite 0,005-0,007 • brandy 0.2-0.4 • starting culture BactofermTM F-SC- 111 1-2.
  • Ескіз
    Документ
    Склад ковбасного виробу (Патент на корисну модель № 80717)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Дорофеєва, Ірина Олександрівна
    Ковбасний виріб містить яловичину, свинину, меланж та додатково містить суху молочну сироватку. Sausage product contains beef, pork, egg, and additionally comprising a dry whey.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі (Патент на корисну модель №56646)
    (2011) Пасічний, Василь Миколайович; Басиста, Марина Олександрівна; Проворова, Тетяна Ігорівна; Ярошевич, Володимир Ігорович
    Розроблена спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі, який включає підготовку м’ясної сировини з додаванням кухонної солі, нітриту натрію, фаршескладання, наповнення оболонок фаршем, осадження, теплове оброблення, який відрізняється тим, що на стадії підготовки сировини на м'ясо додатково вводять 0,2-0,8% глюко-дельта-лактону, 1-4%сухої молочної сироватки, витримують при температурі з подальшим складанням фаршу згідно з рецептурами.