Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Паштет дієтичний "Гурман"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м'ясний запечений "Шкільний"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відома рецептура м'ясного запеченого паштету, недоліком якого є низькі органолептичні показники, а також не достатня кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення паштету збагаченого вітамінами, а саме А, Д, Е, мікро- і мікроелементами, які необхідні для нормального функціонуванняорганізму людини. The known recipes of meat baked pate, the disadvantage of which are low organoleptic parameters, as well as not enough vitamins, micro-and macro elements. The basis of a useful model is the task of developing a vitamin-enriched paste, namely A, D, E, micro and microelements, which are necessary for the normal functioning of the human organism.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет «Особливий» (Патент на корисну модель № 89168)
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Чубок, Оксана Іванівна; Пащенко, Оксана Василівна
    Задачею корисної моделі є створення паштету з м`ясної традиційної та нетрадиційної сировини і отримати делікатесний продукт з пониженою калорійністю, підвищеною біологічною цінністю та високими показниками якості. The task of useful model is creation of pate from meat traditional and untraditional raw material and to get a delicac with mionectic calorie content, enhanceable biological value and high indexes of quality.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва тваринних кормів (Патент на корисну модель № 80715)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Пащенко, Оксана Василівна
    Спосіб виготовлення тваринних кормів включає подрібнення вторинної сировини, термічну обробку, введення консервантів. Після термообробки проводять додаткове подрібнення з частковим підсушенням, а як консерванти використовують консервуючу суміш, яка включає бензойну кислоту та хлорид натрію. The method of making of animal forage includes growing of the second raw material, heat treatment, introduction of konservantiv shallow. After heat treatment conduct the additional growing shallow with a partial torrefaction, but as konservanti use canning mixture which includes benzoic acid and chloride of sodium.